REBORNIA

Over ons

Rebornia

Dé plaats om tot rust te komen...

Over Rebornia

Rebornia is een kleine massagepraktijk gelegen in hartje Zomergem.
Mensen die zich willen laten verwennen of hun zorgen even opzij willen zetten kunnen hier bij mij terecht. Zeker in tijden van gejaag en stress is het zalig om een uurtje weg te dromen, te ontspannen en aan niets meer te hoeven denken. (Let wel: de massages zijn niet erotisch!)
Ook aangeraden bij vermoeidheid, spierpijn, slecht slapen, depressief gevoel of voor het verkrijgen van meer energie en het verwijderen van afvalstoffen!

Wat maakt Rebornia zo speciaal

Bij rebornia wordt er een relaxatie en/of hotstonemassage gegeven op maat van de klant.

Verloop van de behandeling

Bij een eerste bezoek wordt een kort verkennend gesprek voorzien waarin je wensen en noden duidelijk worden (Alle vragen mag je hier stellen, zodat je totaal ontspannen op mijn massagetafel plaats neemt).
Als er een  behandeling is, waar je persoonlijk niet veel aan hebt/of die je net zalig vindt (iedereen is verschillend, dus dit is normaal), dan mag je dat zeggen, zodat we meer tijd kunnen spenderen aan behandelingen die wel deugd doen. 

Noot

Er wordt ook niet volgens een strak uurschema gewerkt daar het de tevredenheid van de klant is, die telt voor mij!! Voorzie dus wat extra tijd zodat je je ook op het einde totaal kunt ontspannen!! Voor de massage wordt gevraagd om gedoucht naar hier te komen, je gaat fijn gehydrateerd naar huis, zodat je thuis geen werk meer hebt!!

Kristien Vandeput