REBORNIA

Onze behandelingen

Relaxatiemassage

Dit is een manuele massage waar relaxatie bekomen wordt door de kracht van de strijk- en de knijpbewegingen (hier wordt de eerste keer de kracht van de behandeling afgestemd op de voorkeur van de klant).

Hotstonemassage

Dit is momenteel heel erg in, met basaltstenen (die gekend staan om een hoog ijzergehalte waardoor ze lang warmte vasthouden) worden de lichaamsdelen gemasseerd. Er wordt gewerkt met legstenen die op de lichaamsdelen geplaatst worden om de warmte in te laten werken, terwijl er op andere lichaamsdelen met de warme stenen strijkbewegingen gemaakt worden. De warmte kan tot 3,8cm in de spieren en gewrichten doordringen en zorgt voor een heel ontspannend effect. Dit proces brengt ook een ontgifting op gang waardoor het  aangeraden is om achteraf veel water te drinken!!

Combinatie

Een combinatie van de hotstone en relaxatiemassage is ook mogelijk en is zeker een aanrader!!!

Chinese hoofd, nek- en schoudermassage

Heb je wel eens zin in een ontspannende massage, maar niet om daarvoor je bovenkledij uit te doen, dan is deze Chinese drukpuntmassage echt iets voor jou!!! Door acupunctuurpunten te stimuleren, stroomt onze energie weer vrij door ons lichaam en worden blokkades weggenomen. Je mag lekker op je rug liggen, ondergestopt onder een warm dekentje. Vervolgens worden hoofd, nek en schouder gemasseerd in de vorm van drukpuntmassage.

Lichaamspeeling

Met een speciaal zout wordt je lichaam gescrubt, zodat alle dode huidcellen verwijderd worden. Hierna wordt je lichaam ingemasseerd met een rijke bodymilk. Er wordt aangeraden om dit 2 keer per jaar te laten doen.
Zeker wanneer je op zomervakantie vertrekt, je vervelt minder snel, bruint egaler en je behoudt je kleur langer!

Massage aan huis / Massageparty

Wil je na een zware werkdag/week de deur liever niet meer uit, vanaf 2 personen kom ik ook aan huis.
Er wordt voor alles gezorgd; massagetafel, massageolie, handdoeken en rustgevende muziek. U kiest zelf uw massage en zorgt voor een warme kamer(+ 25°C) waar voldoende ruimte is voor de massagetafel. U hoeft zich alleen maar te laten verwennen en bovendien kan u nadien blijven liggen en lekker nagenieten.

Wil je je feest een uniek cachet geven, een exclusieve vrijgezellenavond of  eens iets anders dan een tuperware-party, kies dan voor de laatste nieuwe trend in de massagewereld; een massageparty bij je thuis! Je bezoekers zullen deze dag nooit vergeten!! Dit kan reeds vanaf 6 personen die elk minstens 30 minuten gemasseerd worden.

Speciale aa,nbieding

15% korting voor een eerste behandeling

Waar wacht u nog op?

Maak een afspraak

U kan ons telefonisch bereiken of een bericht nalaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk terug contact op met u.

Adres

Vosbos 25
9930 Lievegem

Contact

Phone: +32 (0)475 21 80 80
Email: rebornia@hotmail.com